Start din juleshopping - med personlige gaver!
10. september 2018 | Nyheder

Start din juleshopping -  med personlige gaver!

Det er stadig sjældent at man på nettet kan ”skræddersy” sine egne produkter. Så det er ikke uden en hvis stolthed at vi nu igen kan præsentere nye produkter i vores shop.

Er du medlem kan de få logge ind vores webshop på www.adelsforeningen.dk og klikke på ”Shop” i hovedmenuen. Har du glemt dit password kan du bede om af få et nyt tilsendt.

Vi har set på hvad vores medlemmer ønskede af nye produkter og det har resulteret at vi nu har tilført vores shop følgende produkter:

Flag og vimpler

Vi kan nu tilbyde flag med Våbenskjold til kr. 2.990,00 inklusiv levering.
Størrelsen er 325 x 240 cm og passer til en 12 m flagstang.

Flag

Flag hvor rød er valgt som bagrundfarve.

Du bestiller et flag med dit våbenskjold ved at gå ind i shoppen under ”Flag og Vimpler”. Her vælger du så det våbenskjold du ønsker der skal være på flaget ved at skrive slægtsnavnet i feltet. Du kan se det våbenskjold du har valgt i feltet ”Flag med Våbenskjold”, se skærmbilledet nedenfor.

Leveringstiden er cirka 6 uger. Så hvis dette skal være julegaven til manden der har alt så skal den nok bestilles nu.