SAMTYKKE

Når du indsender ovenstående formular eller en e-mail til Dansk Adelsforening, behandler vi dine persondata i henhold til EU´s persondataforordning/GDPR.

SE MERE HER

Aflysning af generalforsamling
24. marts 2020 | Nyheder

Aflysning af generalforsamling

Dansk Adels Forenings bestyrelse har efter grundige overvejelser valgt at aflyse den årlige generalforsamling, der skulle have fundet sted d.

26. april 2020, grundet COVID-19 (Coronavirus).

Som den nuværende situation er, har vi ikke fastsat en ny dato - vi melder ud så snart vi finder ud af om vi kan gennemføre en generalforsamling senere.

Ønsker man foreningens regnskab til gennemsyn kan dette rekvireres ved henvendelse til medlem af bestyrelsen, Erik Rosenkrantz på: ecr@cdm.dk

De af vore medlemmer som allerede har betalt for deltagelse i frokosten, får selvfølgelig deres penge retur: Send en mail med jeres navn og kontonummer til: info@adelsforeningen.dk

Pas på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i Dansk Adels Forening