SAMTYKKE

Når du indsender ovenstående formular eller en e-mail til Dansk Adelsforening, behandler vi dine persondata i henhold til EU´s persondataforordning/GDPR.

SE MERE HER

Generalforsamling 2021
31. maj 2021 | Nyheder

Kære medlemmer af Dansk Adels Forening,

Generalforsamling afholdes planmæssigt den 20. juni kl. 11:00 i Guldaldersalen, Hotel Prindsen/Zleep Hotel i Roskilde.

Vi er dog nødt til at tage forbehold for en evt. opstramning af Corona-restriktionerne. Evt. ændringer vil bliver kundgjort her på siden.

Tilmelding til frokost ved indbetaling af 200 kr. pr. Deltager over 30 år / 150 kr. for unge under 30 år senest 1. juni til Jyske Bank reg.nr. 7136 kontonr. 0001021216

Husk at påføre navn på indbetalingen.

Udenlandske betalinger kan foretages via bankoverførsel til nedenstående konto:

SWIFT-kode JYBADKKK         IBAN-nr. DK0371360001021216

I tilfælde af aflysning tilbageføres alle beløb naturligvis.

Vi glæder os til at se Jer!

M.v.h. Bestyrelsen